Equipe Hairstyling is een kapsalon voor hem, haar en de kinderen in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht en is 6 dagen per week geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur. Je kunt er dus zo binnen stappen! Uitzondering zijn de koopavonden op donderdag- en vrijdagavond, waar een afspraak voor gemaakt moet worden.

Like ons op Facebook - Equipe Hairstyling

Bij Equipe Hairstyling worden onbeperkte mogelijkheden geboden d.m.v. creatieve en vernieuwende ideeën, die op iedere klant persoonlijk worden afgestemd. Deze frisse kijk op kapsels wordt niet alleen ontwikkeld met behulp van bijscholing, maar ook tijdens het communiceren met de klant.

Wij vinden dat iedereen zich bij Equipe Hairstyling thuis moet voelen, omdat alleen dan bereikt kan worden wat de klant voor ogen heeft, een resultaat naar tevredenheid.

Onze stylisten zijn bekend met de laatste trends en moderne kapsels, maar zijn veel meer dan vakbekwaam alleen. Met een persoonlijke touch stellen zij zich ten dienste van de klant.

Like ons op Facebook - Equipe Hairstyling
Een leuk en passend
geschenk voor familie,
vriend of vriendin...
de Kappersbon!
Prijslijst - Equipe Hairstyling
Warning: include(prijslijst.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/a607685001/domains/equipe-hairstyling.nl/public_html/_tijdelijk/index.php on line 106 Warning: include(prijslijst.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/a607685001/domains/equipe-hairstyling.nl/public_html/_tijdelijk/index.php on line 106 Warning: include(): Failed opening 'prijslijst.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php55/lib/php') in /home/a607685001/domains/equipe-hairstyling.nl/public_html/_tijdelijk/index.php on line 106
Bij elke behandeling in de Equipe hairstyling kapsalon ontvang je een stempel op jouw kaart. Bij inlevering van een volle kaart bestaande uit 15 stempels, krijg je 5 euro korting bij een volgende behandeling.